foton

TJA!! Dansat idag. Efter skolan. Med Ida. I Rissne. Ska dansa imorgon också, jeklar vad mycket dans det blir. Men jag gillare! Har inte så mycket att säga. Kollar lite på Vampire Diaries och sen blir det natten. Bilder från parken vid Rådmansgatan (och Ekerö) i fredags.

Sista avsnittet

Tjafan! Idag har vi haft Idrott... spinning på SATS. HUR JOBBIGT?! Fick galet ont i röven av den där hårda sadeln, inte kul :( Svettades som en gris och höll på att dö typ hela tiden. Dock var det skönt efteråt. Sedan bar det av mot Ekerö. Bussen ut till Skärvik tog sin lilla tid med alla köer men tillslut var man framme. Jag och Louise snackade om lite trevligheter och sedan blev det några rundor Kallaha. KÄRLEK. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och det är dags för sista avsnittet av One tree hill. PEACE

vi är bra

Jag och Louise är riktigt bra på att leva. Vi tar vara på dom roliga stunderna i livet och har oftast en positiv inställning till saker. I fredags kväll bestämde vi oss för att inte bara sitta inne och kolla på film utan istället göra något annorlunda. Ta vara på det man har. Därför gick vi upp till Louise rum, hämtade högtalare och gick ner till poolen. Det fick bli ett kvällsdopp, det är nice. Vi tog lite pics och taggade med bra musik. Den kvällen var minnesvärd, efter det sov vi lika sött som två små bebisar.

fin


Söndag

Idag är det söndag, en dag som brukar vara fylld av ångest över att skolan börjar nästa dag. Känner dock ingen söndagsångest idag! Det kommer nog. Igår var jag med Louise, det är väl som det brukar? Har inte så mycket att säga, inget kommer vara kul att läsa ändå så jag borde väl kanske hålla tyst.

På måndagar är det idrott i skolan, vi ska vara på SATS igen. Träningsverken kommer komma tillbaka. Efter skolan idrotten blir det stressigt. Ska till dansen. Ännu mer träningsverk kommer framträda.

dagens dag

HEJ BLOGGEN! Skolan idag gick galant. Dock är jag redan trött på att plugga, känns bra nu när det knappt har börjat. Vi gick på PP (pedagogisk promenad) idag på Samhällslektionen, då man stöter på lite goda vänner. Trevligt! Slutade fem och sedan bar det av mot spånga. Jag åkte till en park som ligger ungefär en kvart ifrån mig och mötte upp Felix. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord tills det var dags att gå hem. Nu sitter jag och webbar med Louise och planerar lite små saker som är mycket hemligt. TOP SECRET!!! Tja.

25/8-11

No baby I can't wait for you this time, no baby I can't make you happy

Sötare än någonsin

Hojj!! Idag har vi haft en kort dag. Halv 1 till 4... skönt. Jag och Louise åkte in till Rådmansgatan och satte oss på samma restaurang som igår och käkade lunch. Thai buffé, mycket mycket gott. Sedan var det dags för lektioner. Det gick väl bra antar jag. Det togs lite fina pics... hehe.

Efter skolan tog jag mig en tur till dansen. Det var extraträning idag vilket jag och Ida verkligen behöver. Det är 5 "vanliga" träningar kvar innan det är tävling och vi måste göra en helt ny dans. Det gick väldigt bra och vi är nästan klara med dansen så snart är det bara att nöta.
Hur sött?

Helvetesdag

Tjatjatja! Idag har varit en otroligt jätte jobbig dag. Dock har jag haft mycket roligt samtidigt. Dagen började med Idrott på SATS vid Odenplan. Det var sjuuukt jobbigt, har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag. Det rann svett... man kände sig fräsh! Det började med cirkelträning i ett lökigt och instängt rum med alla lökiga ungar vilked resulterade i massa lök. Efter det helvetet gick vi ut i gymmet, sprang lite och körde lite coola maskiner... krall? Oh ja! Snart så.

Efter detta gympapass var det dags för spanska, so och matte. Hur mycket ork hade man över till det då? Nja typ ingenting faktiskt. Var helt slut, skrattade åt allting och var bara väldigt övertrött. Det är inte som det borde vara på lektionerna. Nu sitter jag i alla fall här framför datorn min med handuk på huvudet och är näst intill chockad att jag klarade mig igenom dagen.

candy man

Faan vad jag och Lunnsan ska köpa godis hela tiden... varje dag typ! Hjälp. Vi skulle sluta 5 idag egentligen men vi fick sluta 35 minuter tidigare vilket var väldans skönt. Då åkte jag och Louise in till Hötorget och köpte oss lite godis och sedan var det dags att fara hemåt. Har precis gjort klart engelska läxan, skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara klicka mig runt lite på Face så får vi väl se om det händer nåt kul. Imorgon har vi idrott på SATS, tagga bror. Jag är ifs sjuk men faan alltså, ba köra! Får väl ta det lite lugnt. Over and out

22/08-11

Hej, idag är en sådan dag då man går till skolan fast man är sjuk. Gillar inte sånna dagar. Kommer somna på lektionen, kanske till och med gå hem. Jag ska kämpa mig igenom dagen, bara för att vi har Fotografisk bild lektion idag med en otroligt skön lärare. Han får mig att gå till skolan en dag som denna. HeJ

trött på livet

Kul, sitter här med 38.5 graders feber. Fryser som om det var mitt i vintern och jag stog naken ute på gatan. Hatar att vara sjuk, HATAR det!

Kommer säkert inte kunna gå till skolan imorgon, vilket är tråkigt! Hatar att vara borta från skolan... man hamnar efter och sen förstår man ingenting. Alltid lika tråkigt att vara hemma när man är sjuk, finns ingenting att göra... alltid uttråkad. Men nu ska jag sluta klaga, ta en alvedon eller två och sedan gå och lägga mig och kolla på film. Om jag ens kan hålla ögonen öppna. Tveksamt.

sjukling

Tjatjatja, åkte hem till Louise igår kväll... som en död sill. Var helt sjukt trött och otaggad, dock var Lunnsan motsatsen! Hon var taggad som aldrig förr och dansade runt i sitt rum medan lilla Soffzor låg i sängen och halvsov.

Vaknade i morse med den hemskaste tränigsverken... kunde inte röra mig! Sjuk har jag blivit också, ont i huvudet, halsen och är allmänt slö. Mamma hämtade mig hos Louise i morse och sen gick jag och la mig direkt. Sov från 11 till 6, hur skönt? Känner mig lite bättre nu men fortfarande inte helt bra. Hoppas iaf på att kunna gå till skolan imorgon, börjar 12.30... HA!!

javier colon - when

When will my heart beat again
And when will the rain ever end
When will I start getting over
This feeling that I'll never live, 
Never live without you, without you,
without you, without you, without...

Danza kuduro

Tjohej!! Slutade halv 1 igår, gick till Subway och köpte mat och satte mig i en park med Louise och käkade. Sen åkte vi till stan och köpte lite godis.. hehe :$.
Idag är det slut på sånt, nu börjar hårdträningen. Fast käka kommer jag göra ändå... såklart! Mat och fika är livet. Men jaa, som sagt... idag börjar hårdträningen. Dansen är igång igen, som jag har längtat! Ska bli riktigt kul att börja igen, speciellt nu när jag och min kära Ida ska börja dansa tillsammans! TAGGAD :D
Wiiie, jag och Ida på Disco SM i Göteborg.

Vanlig skoldag

Idag har vi haft våran riktiga skoldag, började med so och sedan slutade dagen med engelska. Lärarna verkar vara bra men för mig känns det konstigt att ha en svensktalande engelskalärare. Det är jag inte van med från Engelska skolan direkt.

Spenderade lunchen med Felicia, Louise, Harald, Niclas och Rasmus... pengarna spenderades på sushi. Min kärlek! Det var en mycket trevlig lunch, dock ganska dyr så där får man bara käka om man har presterat bra på ett prov eller liknande. Vi köpte även en "fortune cookie"... hihi lite små kul sådär.

Muffin Bakery

Lekar, massa lekar. Vi har varit i Hagaparken idag och lekt lekar. Man tävlade mot några av de nya ettorna. Klass mot klass. Det gick väl helt okej för våran klass skulle jag tro! Får väl reda på resultaten imorgon. Första riktiga skoldagen, so och engelska är vad som står på schemat.

Efter lekandet åkte jag och Louise till stan och fikade på Muffin Bakery tillsammans med två supertrevliga tjejer från klassen. Det snackades mycket om allt möjligt, även såklart om hur våra klasskamrater är. Käkade en varsin Brownie Cheeskake muffin, favoriten. Lätt!
Nu blir det duschen och sedan lite One tree hill innan det är dags att sussa, börjar 8 imorgon så det är väl bäst att gå och sova snart. Kyss

Nystart

Goddag! Tänkte göra en nystart här i bloggen nu i samband med starten i gymnasiet, ny klass och nya vanor. Därav vill jag börja blogga igen och se om det är så kul som jag tyckte förr.
I måndags började jag alltså i en ny skola, Jensen Norra vid Odenplan. Linje Sam Journalistik. Jag kom i samma klass som några stycken jag känner, vilket var skönt första dagen. Louise min bästaste gick samsam men bytte till min klass andra dagen, nu kan vi gå ut och luncha på stan! Hihi :D
Idag börjar vi sent, halv 1. Vi ska gå till hagaparken och leka lekar med de andra ettorna och lära känna varandra lite bättre. Klassen känns ganska bra tror jag, självklart finns det några man inte vill bli bff med men så är det var man än kommer, just go with it!

RSS 2.0